duminică, 28 februarie 2010

Dupa 1 an

Un an si exact o saptamana de cand am intrat in aceasta lume a "vorbitului de unul singur" cum zicea cineva :)) desi eu nu consider ca intr-un blog vorbesti chiar de unul singur. Dovada comentariile cititorilor care se pot dezvolta uneori pe pagini intregi.

A trecut 1 an. Habar n-am CAND, dar cu siguranta stiu CUM. Un an in care am trait absolut toate tipurile de sentimente, am trecut de la agonie la extaz, de la frica la usurare, de la lacrimi la cel mai cristalin ras care se poate auzi in aceasta casa.
Acum 1 an eram fericita. Stiam ca Alex va fi copilul nostru, il vazusem intr-un filmulet facut in decembrie 2008, un ghemotoc blond, de 9 luni si 15 kg :)) care se uita cu ochii mari si negri la lumea din jurul lui, nestiind exact ce vor toti acei oameni cu el, dar daruindu-le fiecaruia cate un zambet dulce ca mierea.
Prima reactie a viitorului tatic la vederea filmuletului a fost : ochii mari la monitor si replica "Doaaaaaaaamne! Ce gras este!!" =))) Atat! Si a ramas cu ochii lipiti de monitor o perioada buna de timp =)))


3 comentarii:

  1. deci ai de gand sa apari anual care va sa zica. mai bine iti faci un anuar si scapi mai usor.
    ma sa va fie de bine cu ghemototcul-barbat in viata voastra.
    stii ca ma bucur sincer pt voi si in fata initiativei voastre. cred ca o sa cer consiliere :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca anual am aparut :)) dar acum nu mai ai nevoie de consiliere.....doar in perioada poznelor :*

    RăspundețiȘtergere
  3. As reported by Stanford Medical, It is really the SINGLE reason women in this country get to live 10 years more and weigh on average 42 pounds lighter than we do.

    (And realistically, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING around "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    TAP this link to uncover if this brief questionnaire can help you discover your true weight loss possibility

    RăspundețiȘtergere